venue

speakers schedule 2008

 

back NINE : Day 2
09h30 EXHIBITION VILLAGE OPENS
 

Rupert Bell, Master of Cermonies

1
10h00 : SKANDIA Golf: Making commercial sense of junior golf : 35 min including Q & A

 

KEY NOTE SPEECH

  • John Lindberg, Sponsor Manager & Account Manager, Swedish Golf Federation
  • Niklas Birgetz, Head of Sponsoring & Events, Skandia Nordic
2
10h35 : Golf development in India - Is it ready to happen? : 35 min including Q & A
 

KEY NOTE SPEECH

Patrick Bowers, Vice President, IMG

11h10 : COFFEE BREAK : 15 min
3
11h25 : Inside India: The busines of golf in India : 45 min including Q & A
 

PANEL DISCUSSION

  • Patrick Bowers, Vice President, IMG
  • Peter Harradine, Senior Golf Course Architect Harradine Golf
  • Kamal Lochan, Regional Director, India Tourism Dubai
4
12h10 : PowerPlay Golf: Growing the game in a time-poor world : 35 min including Q & A
 

KEY NOTE SPEECH

  • David Piggins, Co-creator of PowerPlay Golf & CEO of Playgolf (Holdings) Plc
12h45 : 60min LUNCH BREAK
5
13h45 : Enhancing the spectator experience : 30 min including Q & A
 

Alain Charette, GM, Kangaroo TV

6
14h15 : Future Golf: New formats and new media : 45 min including Q & A
 

PANEL DISCUSSION

15h00 : COFFEE BREAK : 15 min
7
15h15 : Strokesaver : Live scoring system: 30 min including Q & A
 

KEY NOTE SPEECH

Peter Schindler, CEO, Strokesaver

8
15h45 : Closing Address : 15 min
 

Neil Hamp-Adams, Managing Partner, Driving Force, Organisers of golfex Dubai

16h00
CONFERENCE CLOSE
16h15
EVENT CLOSE

* Schedule details are correct at time of publishing and are subject to change.

  • golfex Dubai Conference Schedule announced
    Read more >>
  • Winner of golfex International VIP Trip
    Read more >>
  • World’s two largest Junior Golf Programs support golfex Dubai
    Read more >>

Get a taste of the Golf Experience. Watch a streaming video of the 2006 event.

Subscribe to News & Updates